Voor Wie

Previous NextVoor Rijwielhandelaren

Wij kunnen u E-bikes bieden, waar u 86% marge op kunt maken, en dan zit u nog ruim onder het gangbare Nederlandse prijsniveau.

Onze modellen kunnen white label of juist in uw kleuren en met uw logo's worden geproduceerd. U kunt ervoor kiezen om de ebikes geassembleerd, of juist voor slechts 20% geassembleerd binnen te krijgen. Er zijn best veel monteurs die fabrieksgemonteerde fietsen demonteren en opnieuw bouwen om er zeker van te zijn dat alles goed werkt. Dus dachten we: waarom zou je een lokale professionele monteur niet de optie bieden, om het in de eerste plaats te bouwen? Scheelt $48,- . Maar nogmaals, optioneel...

Voor Importeurs

Het kopen en importeren van e-bikes uit China was de afgelopen jaren relatief goedkoop.

Maar, zoals de EU heeft besloten, zou deze voordelige manier om e-bikes te importeren een dempend effect kunnen hebben op fabrikanten in de EU en zijn deze erin geslaagd dit te stoppen.

Uiteraard zullen bestaande importeurs zeer teleurgesteld zijn, omdat de kosten voor het kopen en importeren van ebikes van de ene op de andere dag zijn verdubbeld. Dit zal hen dwingen om hun bedrijfsactiviteiten en productaanbod opnieuw te bekijken. Wellicht kunnen we u de helpende hand bieden.

We zijn zeer flexibel in de keuze van onderdelen en materialen, afhankelijk van wat u wilt, waardoor de upgrade van een 8 AH naar een 10,4 of 14,4 Li-ion Accu een aantal tientjes extra kost.

Voor Online

De voorbeelden van ebikeshops die goedkoop uit Azië importeren en daar een goede boterham mee verdienen, zijn talloos.

Hypehunters , Starkdrive , Ebike20.nl , en Shinga.nl zijn locale voorbeelden, maar als je goed kijkt op de detail foto's van onze ebikes zie je merken als Ghazal, Pride, Eco Bica en Ancheer de revue passeren. De Ebike markt in Nederland en daarbuiten gaat de komende 5 jaar exploderen, zeker naar modellen zoals wij bieden.

Bent u een partij die op zoek is naar een alternatieve leverancier, of is de ADD heffing u echt te gortig, neem dan even contact op.

Voor Entrepreneurs

Wilt u een nieuwe lucratieve business opstarten, maar is het hele importeer model vanuit Azie, u te onduidelijk en ingewikkeld?

Met ons nieuwe Europese magazijn en productie faciliteit, systematische bewaking van doorlooptijden en materiaalvereisten en een uiterst verfijnde logistiek- en distributiestrategie, kunnen we onze klanten betrouwbaarheid, flexibiliteit en optimale leveringscapaciteit bieden. Om dit te bereiken, gebruiken we moderne tools die zorgen voor transparantie, rapportage en snelle responstijden en die de beste after-sales service leveren.

Creéer iets om enthousiast over te worden, iets om uw tanden in te zetten, en daarvoor stevig beloond te worden.

Chinese E-Bike Shop

Veel van onze Ebikes zijn kwa uiterlijk vergelijkbaar, alleen de helft van de prijs in vergelijking met Nederlandse modellen.

Het portfolio van Cityebikes, Trekkingebikes, elektrische vouwfietsen, emountainbikes, elektrische fatbikes en doorstapmodellen is dusdanig samengesteld dat deze goed aansluit op de wensen van het hedendaagse Nederlandse publiek, dat zien we in de verkoopcijfers.

Wij zullen ons best dan ook doen om op strategische locaties in het land Chinese E-bikeshops te doen laten verrijzen. Heeft u wellicht interesse?

Enviromentalist

Enviromentalist klinkt beter dan de letterlijke Nederlandse vertaling, Milieuactivist.

Bent u iemand die net als wij het belangrijk vindt, dat we ons bewust worden van onze omgeving en van de manier waarop we ons verplaatsen. E-bikes zijn de komende decennia vanzelfsprekend de basis van korte afstand en woon-werk vervoer en transport. Laten we onze omgeving, onze binnensteden en onze footprint vergroenen, maar laten we tegelijkertijd een transport optie bieden die wordt geaccepteerd door het grote publiek, maar die ook winstgevend is vanaf dag 1.